Klimoprestaurant

Het Klimoprestaurant is een interne stage voor leerlingen vanaf 14 jaar.  In het Klimoprestaurant koken de leerlingen een driegangenmenu samen met de juffen en meesters van de Klimopschool voor de gasten. Iedereen is van harte welkom in het Klimoprestaurant. Dit jaar is het restaurant op de volgende datums geopend:

• 2 oktober 2018
  • 20 november 2018
  • 12 februari 2019
  • 26 maart 2019
  • 21 mei 2019

Het afgelopen jaar was het Klimoprestaurant een groot succes. Wegens dit enorme succes hadden we meer aanmeldingen dan we konden verwerken. Daarom veranderen we dit jaar van inschrijfsysteem. Op deze manier heeft iedereen een eerlijke kans om minimaal één keer te komen eten in ons restaurant.

Hoe werkt het:
Vul het onderstaande formulier in voor uw reservering. U kunt meerdere voorkeursdatums aangeven. Uiterlijk 3 weken van tevoren hoort u of de reservering is bevestigd.
We maken gebruik van een reservelijst voor gasten die meer dan eens willen komen.

Aanmelding Klimoprestaurant

Kies voorkeursdatums