Kwaliteit

NVLFteken op pagina logopedie kwaliteitkwaliteitsregisterteken op pagina logopedie kwaliteit

Kwaliteitsregister en beroepsgroep NVLF

Andrea  en Febe staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. In 2019 is Andrea her-geregistreerd tot 2024 en Febe is in 2020 her-geregistreerd tot 2025.
KP nummer Andrea : 09900259991
KP nummer Febe: 99913276291
Andrea en Nienke zijn beiden lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.

Kwaliteitskring
Andrea en Febe nemen deel aan een Kwaliteitskring. De Kwaliteitskring komt 6 keer per jaar bij elkaar. Er worden o.a. cursussen georganiseerd, casus besproken, lezingen gehouden en de laatste ontwikkelingen omtrent logopedie en onderwijs worden doorgenomen en besproken.

Opleidingen/cursussen

Andrea van der Heul
Andrea werkt sinds 1998 op de Klimopschool. In 1996 is zij afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna heeft zij onder andere de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

• Bachelor master autisme
  • Eetproblematiek bij ASS
  • AutismeBelevingsCircuit
  • PECS, inclusief nascholing
  • Cursus Hodson & Paden (articulatietherapie)
  • Logopedie en Downsyndroom
  • De logopedist als coach
  • Aan de slag met woordenschat
  • Communicatieve functies: