Onderdeel van


Ozeo

LogoOzeogrDe Klimopschool maakt deel uit van Ozeo: een organisatie voor specialistisch onderwijs in Zeeland. Wij zijn er voor alle kinderen en jongeren uit Zeeland en omgeving met specifieke onderwijs- of ondersteuningsvragen. Door bij te dragen aan de ontwikkeling van deze kinderen en jongeren vergroten wij hun kansen op een positief toekomstperspectief. Zodoende werken we mee aan een samenleving waarin iedereen kan participeren. Samen met onze partners realiseren we een dekkend onderwijs- en ondersteuningsaanbod in Zeeland. In dit netwerk zijn wij de specialist op het gebied van leren en gedrag van leerlingen waarbij het “niet allemaal vanzelf gaat”. Onze expertise is vanzelfsprekend ook beschikbaar voor leerlingen en medewerkers van andere scholen in Zeeland.

Leren (voor het) leven

Wij streven naar gelukkige leerlingen, die optimaal zelfredzaam en zelfbewust zijn. De mogelijkheden van onze leerlingen staan voorop. Leerlingen hun talenten laten ontdekken en ze helpen deze te ontwikkelen, daar gaat het om! Bij ons staat niet alleen het leren van schoolse vaardigheden centraal, maar vooral ook het “leren (voor het) leven”. We doen er alles aan om voor iedere leerling een passende plek te vinden in het vervolgonderwijs, in werk of in dagbesteding. En in de samenleving! In dit alles trekken wij graag samen op met de ouders/verzorgers en met de maatschappelijke partners in ons netwerk. Wij zien hen als educatieve partners.

Elke school heeft een Medezeggenschapsraad (MR), die gesprekspartner is voor de directie van de school. De Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR), is gesprekspartner voor de algemeen directeur / bestuur.

Nadere informatie is te vinden op www.ozeo.nl

Adres van Ozeo:
Kleverskerkseweg 49
4338 PB Middelburg
Telefoon: 0118 - 74 50 11
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2010 - 2021 Klimopschool onderdeel van: logo_ozeo   en participeert in:
De Jong One!