VSO 2

Beste ouders/verzorgers,

De zomervakantie is achter de rug en we staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. Voor de meeste kinderen is dit een spannend moment, al verandert er voor de één meer dan voor de ander: een nieuwe groepssamenstelling, nieuwe juffen en/of een ander lokaal.

Wanneer u dit leest zit de eerste schooldag er alweer op. De activiteiten stonden vandaag vooral in het teken van het wennen aan elkaar en natuurlijk het uitwisselen van vakantieverhalen. In deze brief vindt u alvast wat informatie over onze groep.

Personeel

• Juf Roos is er van maandag t/m vrijdag Juf
  • Karin van Kuppevelt werkt op maandag en dinsdag in de klas
  • Meester Martijn is er op donderdag en vrijdag.
  • Op maandag hebben we meester Kees.
  • Koken hebben wij woensdag van juf Jacuba

Bewegingsonderwijs

Dit schooljaar gymmen we op maandag en donderdag, op donderdag hebben les van meester Raymond

Eten en drinken

Het is de bedoeling dat u voor de kleine pauze iets kleins te eten mee geeft, bijv. wat fruit of een koek en drinken. Voor de grote pauze een lunchpakket en drinken. Op vrijdag mogen ze een tosti maken van hun zelf meegenomen brood.

Mobiele telefoons etc:

De leerlingen mogen hun mobiele telefoon, i pod, en dergelijke meenemen naar school. Deze worden bij binnenkomst ingeleverd bij de leerkracht. Dit gebeurt echter wel op eigen risico!

Agenda:

Het de bedoeling dat alle leerlingen een agenda hebben. Dit kan een picto-agenda zijn of een gewone agenda. Iedere maandag zullen we de agenda klassikaal invullen maar ze moeten de agenda elke dag meenemen om hun zelfstandigheid te bevorderen en hen te leren omgaan met hun eigen spullen.

Ouderavond:

Op deze avond kunt u kennis maken met de leerkracht en assistenten en andere ouders/verzorgers uit de groep. Ook zullen we onder andere het lesrooster en de manier van werken in VSO 2 †bespreken. Binnenkort ontvangt u nog een uitnodiging voor deze avond. We hopen dat u erbij kunt zijn.

Met vriendelijke groet,
Alle meesters en juf van VSO 2